Савина Петкова е назначена за заместник-кмет с ресор Транспорт“ в

...
Савина Петкова е назначена за заместник-кмет с ресор Транспорт“ в
Коментари Харесай

Община Пловдив има нов зам.-кмет по транспорт

Савина Петкова е назначена за заместник-кмет с сектор „ Транспорт “ в Община Пловдив.

До момента тя бе общински консултант и заместник-председател на Общински съвет. Богатият ѝ административен и управителен опит е като ръководител на Общинския съвет, шеф на общинската дирекция „ Правно-нормативно обслужване “ и основен юрист в същата дирекциям, оповестиха от Общината.

В мандат 2015-2019 година е член и на Управителния съвет на Националната асоциация на Председателите на Общинските препоръки в България.

„ Приоритетите в работата ми като заместник-кмет ще бъдат обезпечаване на безвреден, екологичен и постоянен градски превоз за пловдивчани, възстановяване на паркирането в града и контролиране на трафика и сигурността на придвижването “, съобщи заместник-кметът Савина Петкова.

Тя приключва СОУ „ Св. Константин-Кирил Философ “ в Пловдив. Дипломира се като магистър по право в СУ „ Св. Климент Охридски “. Експерт е по административно и гражданско право.

От 1994 до 2000 година е юрист на свободна процедура и член на Адвокатската гилдия в града. В интервала от 2000 до 2011 година е в състава на дирекция „ Правно-нормативно обслужване “ в Община Пловдив.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР