Съветвам го да пие по-редовно хапчетата, които продава. С тези

...
Съветвам го да пие по-редовно хапчетата, които продава. С тези
Коментари Харесай

Цитат на деня: Съветвам Марешки да пие по-редовно хапчетата, които продава

" Съветвам го да пие по-редовно хапчетата, които продава. "

С тези думи вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява пред БНР нападките от страна на водача на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Преди ден в телевизионно изявление Марешки назова Каракачанов " злия талант " на ръководещата коалиция, направил " огромен шлем от гафове ". " В момента във Вътрешна македонска революционна организация се вкарват всички най-тежки и лобистки закони в страната. Вътрешна македонска революционна организация е троянският кон на Движение за права и свободи в така наречен патриотична коалиция ", сподели Марешки пред Нова телевизия в петък.

Днес, помолен да разяснява изказванията за лобизъм, водачът на Вътрешна македонска революционна организация отговори: Въпросното лице извършва някаква поръчка, вижте му гласуванията в Народното събрание и ще видите чии поръчки извършва ". Без да назове нито един път името на Марешки Каракачанов посочи, че " против въпросното лице има една камара каузи за рекет, побой Данък добавена стойност " и по тази причина точно той да приказва за морал било несериозно. " Това са цялостни нелепости. Не разясня сходен образец ", добави той.

Каракачанов прикани опозицията да замине на отмора умерено, тъй като несъгласията и разминаванията в държавното управление не са в такава степен, която би заплашила парламентарното болшинство и държавното управление.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР