Съветвам автомобилите да не се купуват емоционално, а да се

...
Съветвам автомобилите да не се купуват емоционално, а да се
Коментари Харесай

Филип Лазаров: За българина е важно какво ще каже комшията, но не купувайте автомобилите емоционално

Съветвам колите да не се купуват прочувствено, а да се купуват финансово, с листа и с химикалката, тъй като това е един апарат, който би трябвало да ви прави работа.Това сподели автомобилният специалист Филип Лазаров от Bri4ka в изявление за утринни блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “.

По думите му за българина е значимо какво ще каже комшията и по какъв начин ще наподобява автомобилът в очите на хората. " Това в чужбина го няма. Там колите се купуват и очевидно по този начин работи целия свят, само че по тази причина нашата страна се споделя Абсурдистан, тъй като при нас може да забележим неща, където на никое място на друго място не могат да се случат. И както обичам да споделям, не Америка е страната на неограничените опция, а България. Тук може да се случи да си купиш съвсем чисто нов автомобил за без пари, да го уцелиш, всичко да ти е наред и противоположното – да купиш най-големия отпадък на най-скъпата цена, единствено тъй като комшията е споделил какъв брой е добър “, сподели още Филип Лазаров.

Той даде и няколко съвета по какъв начин да закупим автомобил без да имаме дълготрайни финансови загуби. " Значи това нещо се прави с листа и химикалката. Имаш бюджет 10 000 лв.. Задължително съм споделил – 20-30% би трябвало да се отделят за обслужване и сервизиране. Имаш 10 000 лв., купуваш кола за 6,5-7 хиляди, с цел да може за другите 2,5-3,5 хиляди ти да я обслужиш, да я сервизираш и да ти останат пари. Ако ти останат и всичко е наред, няма да се сърдиш, само че когато не ти стигнат, тогава не е добре “, изясни той.

Автомобилният специалист разяснява и въвеждането на зони, в които ще важи възбрана за избрани коли, като акцентира, че концепцията е добра, само че осъществяването неприятно. " Личното ми мнение е това, че не може да конкретизираме колите, кои могат да влизат и кои не могат да влизат по години. един автомобил може да е на пет години и да замърсява доста повече, в сравнение с един автомобил на 25 години “, бе безапелационен Филип от Bri4ka.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР