Съветвал ги и им помогнал да поемат по трудния житейски

...
Съветвал ги и им помогнал да поемат по трудния житейски
Коментари Харесай

Грандиозната Сватба Отмина, Но Никой Не Знае За Тежкия Разкол В Семейството На Плевнелиев!

Съветвал ги и им оказал помощ да поемат по сложния житейски път, само че през днешния ден били хладни един към различен. С брат си някогашният държавен основен също общувал по-скоро делово, тъй като Румен не одобрявал изцепките в персоналния му живот. Баткото на Плевнелиев се оказа не по-малко богат от него. Според осведомени той също имал парцел в елитния затворен комплекс „ Резиденшъл Парк “, където Росен и Деси сега живеят. После го продал, само че вложил в друго жилище, което се намирало на метри от резиденцията.

За него се разбра, когато преди известно време стана обект на нагли крадци, които отмъкнаха оттова полезности за хилядарки, а с цел да открие апашите, баткото на президента стартира свое следствие и ангажира даже „ Господари на ефира “. Освен това Румен бил притежател и на други жилища в столицата, Пловдив, Гоце Делчев, Тетевен, които отдавал чартърен. Макар да е квалифициран атомен инженер, който дълги години бил на гурбет в Австралия, все още въртял разцъфтял строителен бизнес. Последният му план разбунил духовете в родния му Благоевград и насъскал съгражданите му против него. Преди 2 години братът на политика почнал градеж на нова кооперация, а разрешителното от Общинския експертен съвет получил незабавно.

Тогава съперниците му едва ли писък, че бил връзкар, само че не посмели да му подливат вода. В допълнение към строителната корпорация Румен и жена му Петя въртели и автомивка, в която съгласно благоевградчани налели 200 хиляди за надземна и подземна инфраструктура. По-големият от двамата му синове – Андрей, също имал личен бизнес, обвързван с продажба на части за коли. 31-годишният племенник на експрезидента неотдавна станал баща на момиченце.

По-малкият му брат Станислав, който е на 26 години, все още имал желания за кариери отвън България и по тази причина се преместил и заживял в Лондон, където работел в влиятелна компания като компютърен експерт. Двамата племенници на Росен Плевнелиев не поддържали връзка и с неговите двама синове – Асен и Павел, а повода за хладните връзки остава мистерия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР