Съветските и руските системи за противоракетна отбрана (ПРО), които са

...
Съветските и руските системи за противоракетна отбрана (ПРО), които са
Коментари Харесай

Лавров: Съветските системи за противоракетна отбрана не могат да бъдат прехвърляни на трети страни

Съветските и съветските системи за противоракетна защита (ПРО), които са разполагаем на някои страни от НАТО, не могат законно да бъдат прехвърляни на трети страни. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за RT, предава ТАСС.

" По прагматични аргументи в Киев, имат вяра, че могат да изискат от членовете на НАТО, които към момента имат руски системи за противоракетна защита да им трансферират тези системи за ПРО, Киев има вяра, че ще ги защитят. Искам да припомня на всички страни, които считат, че руските системи за противоракетна защита и съветските системи съществуват в сходство с междуправителствени съглашения и контракти, които също имат потребителски документ. И този документ, потребителското съглашение, не разрешава те да бъдат изпращани на трети страни страни. Това е изцяло законно условие ", сподели още Лавров.

Според Лавров, Руската федерация ясно е дала да се разбере, че всевъзможни колета оръжия, влизащи в Украйна, ще станат законна цел на съветска специфична интервенция в Украйна, ориентирана към премахване на заканите против Руската федерация.

" Ние казахме доста ясно, че всеки товар, който влезе в украинска територия, който ще считаме за оръжия, ще стане законна цел ", добави Лавров.

Според него това е " изцяло разбираемо ", защото Руската федерация организира интервенция, чиято цел е да унищожи всяка опасност, идваща от украинска територия против Русия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР