Съветниците взеха решение за продължаване на срока за извършване на

...
Съветниците взеха решение за продължаване на срока за извършване на
Коментари Харесай

ПК Собственост и стопанство във Варна с важни решения


Съветниците взеха решение за продължение на периода за осъществяване на разпродажба на общинското сдружение " Жилфонд “. В решението на локалния парламент от 2020 година беше избран шестмесечен период за осъществяване на ликвидационната процедура, само че сега текат търгове за продажба на недвижимите парцели и другите материални активи в капитала на компанията и по тази причина беше поискано продължение на интервала за разпродажба на сдружението.

Членовете на комисията дадоха също единодушието си за удължение правото на прилагане на Летния спектакъл от Двореца на културата и спорта с още пет години. Досега комерсиалното сдружение е стопанисвало парцела с грижата на добър собственик, като е плащало всички налози, такси, ремонтни действия и застраховка на обекта.

Гласувано бе Оперативна програма " Общински паркинги и синя зона “ да продължи да ръководи за период от пет години парцели, благосъстоятелност на Община Варна. Терените са обособени като паркинги и гаражи в разнообразни елементи на града, стана ясно на днешното съвещание.

Съветниците се съгласиха също общински парцел на ул. " Панайот Кърджиев “ да бъде възложен за бевъзмездно прилагане на " Център за рехабилитация и обществени контакти на деца и лица със зрителни увреждания “ – клон Варна. Сдружението ще продължи да употребява постройката и прилежащото дворно място за период от пет години.

На съвещанието днес бяха определени и застрахователи на имуществото на " Ученическо и столово хранене “ и " ДКЦ IV – Варна “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР