Съветниците от ПП ГЕРБ в Дупница изчерпаха търпението си и

...
Съветниците от ПП ГЕРБ в Дупница изчерпаха търпението си и
Коментари Харесай

Предколедни сюрпризи ! Съветниците от ГЕРБ- Дупница срещу новия кмет П. Дангов: Свидетели сме на Шоуто на ветеринаря- поведение, граничещо с наглост, арогантност и принизяване на кметската институция до кръчмарско ниво 

Съветниците от Политическа партия ГЕРБ в Дупница изчерпаха търпението си и не дочакаха 100-те дни толеранс за новия кмет на града, ветеринарният доктор от Българска социалистическа партия, доктор Първан Дангов. В навечерието на най-хубавите празници на годината локалните парламентаристи разпространиха гневна декларация, в която разказват ръководството на Дангов, наричайки го " шоуто на ветеринаря ". От декларацията е видно, че антагонизмът сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия в града на барикадите ескалира, а какъв ще е финалът следва да забележим. Бойни дупничани постоянно сервират на публиката зрелищни политически спектакли. Ето какъв е апелът на съветниците към кмета Дангов, публикуваме декларацията без интервенция:

ДЕКЛАРАЦИЯ
на общинските съветници от ГЕРБ
Скъпи съграждани,
Уважаеми сътрудници общински съветници,
Уважаеми господин Председател,
Г-н Дангов,
В последните седмици ставаме очевидци на държание, граничещо с безочливост, надменност и принизяване на кметската институция до кръчмарско равнище от часовете и дните след 9-ти септември 1944 година. Това е и повода да реагираме по-рано от 100-те дни толеранс, които бяхме подготвени да дадем правилно на новото общинско управление. Но…
Само в последните дни всички ние сме очевидци на опустошителна завист, откровени неистини и операции, както и несъзидателно държание от страна на самозабравил се властник. Управник, който е определен да съставлява и работи за община Дупница, а не властник, който схваща кметската институция като бащиния. Повече от месец към този момент, ние не видяхме и не чухме нито една точка от програмата на кмета, само че за сметка на това сме очевидци на „ Шоуто на ветеринаря “. Шоу, което включва директни закани и обиди към дългогодишни чиновници с опит и експертиза да напуснат; шоу, което включва уволнения поради това, че не е открит “сърпа и чука ” за елхата; шоу, което включва незаконно отношение към спорта. Дори и знамето на Европейския съюз пречи, нали?! Очакваме скоро да бъде сменено с аленото на товариш (чете се - тавариш) Путин. Ще спрем с изявите в „ Шоуто на ветеринаря “ до тук. Засега!
Избраният не се свени да употребява прилагателни по адрес на локални политици и сътрудници в обидни форми, които не прилягат по никакъв метод на кметската институция. В същото време се изявява като избавител и бащица, без който Слънцето няма да изгрее, а Луната няма да залезе.
Реваншизмът към този момент обгръща грандиозни размери с десетките махнати чиновници от администрацията, привиквани и заплашвани, след викове в стая номер 1 на тази постройка. Това са човешки ориси, другарю!
Така, както хиляди българи са изчезнали безследно в навечерието на Бъдни вечер през 1944 година, по този начин и в този момент сме очевидци на съвременно социалистическо изтриване.
Да, в множеството случаи огнените питиета не въздействат добре , само че когато заемаш толкоз висок пост, би трябвало да коригираш градусите. Защото градусите се отразяват на хилядите поданици на тази община, на нашите майки и татковци, на нас и на нашите деца.
Харесва ли ви този език, господин Кмете? Харесва ли ви този изказ, господин Кмете? Харесва ли Ви?
На нас не ни харесва!
Затова в навечерието на най-светлите християнски празници, насочваме зов към Вас:
Работете за добруването на тази община, работете с експертиза и доброжелателност, работете с взор в бъдещето. Бъдете кмет на всички, както задължава тази институция. Реваншизмът, злобата, лъжите и ненавистта не са положителни съветници. Спрете с тях. Нека политическите битки да бъдат тук, в тази зала, дано политическите стратегии да бъдат коментирани тук, в тази зала. Нека завоюва цялата община Дупница отвън тази зала.
Весели Празници.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР