Съветниците от ГЕРБ-СДС се надяват политическият опортюнизъм, умишленото нагнетяване на

...
Съветниците от ГЕРБ-СДС се надяват политическият опортюнизъм, умишленото нагнетяване на
Коментари Харесай

Едрева: Съветниците от ДБ първо да работят за софиянци, после да правят политически сценки |

Съветниците от ГЕРБ-СДС се надяват " политическият опортюнизъм, умишленото нагнетяване на напрежение с различни обстоятелства и полуистини, както и популизмът да нямат място на съвещанията на Столичния общински съвет. 

Това съобщи Малина Едрева, ръководител на групата на ГЕРБ на съвещанието на СОС през днешния ден. Имаме значими задания за идващите месеци - предстоят ни решения относно дигитализацията, екологията, чистотата на въздуха и достъпа до планината. Решения, от които зависи по какъв начин градът ни ще се оправи с икономическата рецесия и последствията от пандемията, сподели още Едрева. 

Разиграването на политически сценки не води до нищо положително за града ни. С отсъствието си от последната сесия, сътрудниците от Демократична България и сътрудника от Спаси София, успяхте да постигнете тъкмо четири неща: не участвахте в полемиките и приемането на Визия за София; не подкрепихте процеса по реставрирането на сгради-паметници на културата; не изразихте позиция по отношение на Княжевския въжен превоз и посредством на отсъствието ви; не успяхме да предоставим по този начин нужното помещение за ползване от организация, работеща с деца с аутизъм. Това е равносметката, заключи Едрева. 

Тя прикани съветниците да осъзнават разликата сред тях, чиновниците на районните кметове от Демократична България и всички останали жители, които стачкуват. 

Вие и чиновниците в районните общини имате отговорността да работите за града ни преди всичко, да изразявате виновна гражданска и политическа позиция, основана на уговорките, които сте поели пред софиянци, с цел да бъдете част от този общински съвет, и чак по-късно да осъществявате политическите си упоритости на площада, добави Малина Едрева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР