Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан бе на

...
Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан бе на
Коментари Харесай

САЩ създават координационен щаб в Германия за военна помощ на Украйна

Съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан бе на посещаване в Киев, където разгласи огромен пакет спомагателна помощ. Вашингтон ще изпрати към 400 милиона евро военна помощ на Украйна и ще сътвори щаб в Германия за наблюдаване и съгласуваност на всички бъдещи колета с оръжия и муниции за украинските въоръжени сили.

Междувременно Русия твърди, че е " изтегля " " повече от 5000 цивилни " от региона на Херсон всеки ден, до момента в който контраофанзивата на Украйна продължава. С освобождението на следващите територии, се разкриват още от ужасите на окупацията.
От началото на ограниченията за деокупация полицията в областите Донецк, Харков и Херсон е разкрила телата на 868 цивилни, от които 24 деца.
Олексий Сергеев, началник на отдел в Националната полиция на Украйна

В родния град на президента Володимир Зеленски, Кривой Рог, хората привикват да живеят с честите прекъсвания на тока. Това се трансформира в всекидневие в цяла Украйна, откогато Русия се концентрира върху унищожаването на обекти от енергийната инфраструктура на страната.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР