Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко

...
Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко
Коментари Харесай

Марко за Перес: Сам си създава проблеми

Съветникът на Ред Бул във Формула 1 лекар Хелмут Марко разгласи, че е удовлетворен от резултатите в Гран При на Австралия и посочи, че това е бил максимумът, който са можели да вземат двамата водачи - Макс Верстапен завоюва, а Серхио Перес приключи пети.

Доктор Марко похвали Верстапен за представянето му като подчертава и на деликатното начало на надпреварата от страна на международния първенец.

“Макс направи каквото трябваше във всички борби на пистата, в които взе участие - изясни лекар Марко. - Особено първоначално. Пилотите на Мерцедес нямаха какво да губят и по тази причина нападнаха сериозна на старта. По-късно, откакто изпревари Хамилтън, Макс контролираше хода на надпреварата. Всеки път, когато Макс и Люис са близо един до различен на пистата, постоянно е рисково. Макс вярно реши да не поема толкоз доста опасности, тъй като той се бори за международната купа. ”
 Хорнър: Ужасен ден за Перес Хорнър: Ужасен ден за Перес
Но Марко беше на друго мнение за Серхио Перес и изясни, че мексиканецът самичък си основава проблеми на пистата.

“Чеко самичък си основава проблеми, имаше проблеми в квалификацията тъй като блокира колелата на прекъсването и оттова излетя ”, беше безапелационен лекар Марко, който още веднъж изясни, че казусът не е бил обвързван с салдото на спирачките, както твърдеше Перес.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР