Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко успя да привлече

...
Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко успя да привлече
Коментари Харесай

Верстапен отрече за симулатора в самолета

Съветникът на Ред Бул лекар Хелмут Марко съумя да притегли вниманието на медиите през януари като изясни, че двукратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен е толкоз предан на сим надпреварите и подготовката за другите писти, че даже си е конфигурирал симулатор в персоналния аероплан.

Информацията на лекар Марко пристигна малко, откакто Макс напусна със скандал виртуалните “24 часа на Льо Ман ” поради проблеми със сървъра и разгласи, че в никакъв случай повече няма да взе участие в това съревнование. Доктор Марко пък изясни, че Верстапен не е завършил със сим конкуренциите.

Сега Верстапен изясни, че изявлението на лекар Марко не дава отговор на истината, само че добави, че най-вероятно ексцентричният австриец не е схванал вярно какво ще се случва с новия симулатор на Макс.
 Макс Верстапен постави симулатор и в персоналния си аероплан Макс Верстапен постави симулатор и в персоналния си аероплан
“Мисля, че Хелмут просто не е схванал и по тази причина е споделил аероплан - съобщи Макс. - Не, няма да си конфигурирам симулатор в самолета. Мисля, че това ще е неуместно. ”
 Верстапен за виртуалния Льо Ман: Клоунада! Верстапен за виртуалния Льо Ман: Клоунада!
Все отново, Верстапен изясни къде ще е новият му симулатор.
 Ред Бул сподели цветовете на RB19 в Ню Йорк Ред Бул сподели цветовете на RB19 в Ню Йорк
“Още не е подготвен, само че ще го инсталираме в моторхоума, който употребявам за европейските надпревари във Формула 1. Това и споделих на лекар Марко, че желая да имам там симулатор, с цел да мога да “карам ” през нощта, това ми е занимание и също по този начин ми оказва помощ за рефлексите. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР