Съветникът на Ред Бул д-р Хелмут Марко е на мнение,

...
Съветникът на Ред Бул д-р Хелмут Марко е на мнение,
Коментари Харесай

Хонда може да поднесе изненадата на 2018 във Ф1


Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко е на мнение, че Торо Росо и Хонда ще сработят доста по-бързо от упованията и ще поднесат изненадата на 2018 във Формула 1. Съществува изцяло възприятие на паника от новото партньорство, поради мъчителните три години, които прекараха Хонда и Макларън. Завръщането на японската компания в спорта беше белязано от непрекъснати проблеми с надеждността и мощността. Марко, обаче, счита, че Хонда тихомълком са подобрили мотора през втората половина на сезон 2017, тъй че моментът е добър за нов старт с Торо Росо. "Много сме щастливи от кооперирането на Торо Росо и Хонда " означи той. "Торо Росо ще хвърлят всичките си старания да построят конкурентноспособно шаси. Ние имаме вяра в Хонда, другояче нямаше да има договорка. Смятам, че триумфът ще пристигна доста по-бързо от предстоящото. "

Марко добави, че към този момент са си научили урока от предходната година и няма да се появят на тестванията в Барселона без положително шаси.

"Формула 1 е съревнование, тъй че в случай че Мерцедес и Ферари са по-добри от нас, значи би трябвало да работим по-усърдно. Едно е несъмнено – ще бъде забавен сезон " приключи доктор Марко.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР