Съветникът на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Съветникът на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Съветник на Байдън планира посещение в Израел след новото правителство на Нетаняху

Съветникът на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в по националната сигурност Джейк Съливан възнамерява да посети този месец Израел, където на власт пристигна ново държавно управление с министър-председател Бенямин Нетаняху, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на чиновник на Белия дом.

Източникът, поискал анонимност, сподели, че към този момент не са избрани дати за срещи на Съливан в Израел.

Новата коалиция на Нетаняху с ултранационалистически обединения тревожи държавното управление на Съединени американски щати поради изгледите за утежняване на израелско-палестинските връзки.

Байдън също по този начин се пробва да откри допирни точки с новото държавно управление на Израел за това по какъв начин да се подходи към блокираните нуклеарни договаряния с Иран и преоценява съюза на Съединени американски щати със Саудитска Арабия.

Американският президент съобщи предходната седмица, че с подготвеност чака да работи с Нетаняху, който назова „ другар от десетилетия “, и че е решен „ да поддържа решението с две страни и да се опълчи на политиките, които заплашват неговата жизненост или опонират на взаимните ни ползи и полезности “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР