Съветничката от БСП Гергана Янчева напуска общински съвет Благоевград. Вчера

...
Съветничката от БСП Гергана Янчева напуска общински съвет Благоевград. Вчера
Коментари Харесай

Изненадващо! Съветничката от БСП Гергана Янчева напуска ОБС-Благоевград

Съветничката от Българска социалистическа партия Гергана Янчева напуща общински съвет Благоевград. Вчера тя е подала молбата си до ръководителя на ОБС Радослав Тасков, научи Struma. com.

Какви са претекстовете на една от дейните в предишното общински съветнички е неразбираемо, само че прави усещане, че в последно време Гергана Янчева като че ли замлъкна в ОБС, евентуално обезпокоена от решението на КПКОНПИ, открило спор на ползи.

Янчева бе санкционирана 5 000 лв. от комисията, поради това, че е гласувала решение, с което се освобождават от възнаграждение на наемни вноски наемателите на някои общински парцели /заведения за хранене/, а месечните наеми на други обекти /открити площи пред такива заведения/ се понижават. Сред тези компании е и компанията на майката на брачна половинка на Янчева. Гласувайкитя е влезнала в спор на ползи.

Сред заключението на КПКОНПИ, Гергана Янчева присъстваше на съвещанията на ОБС, само че гласът и не се чуваше, какво преди време. В момента тя е шеф на Инспекцията по труда в Благоевград, назначена там след конкурс, доскоро повече от месец. Още няколко общински съветници от този общински съвет са с открит спор на ползи и се чака да изоставен локалния ОБС..

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР