Съветите, които се борят да балансират счетоводните си книги, са

...
Съветите, които се борят да балансират счетоводните си книги, са
Коментари Харесай

Ярост, когато Майкъл Гоув отхвърли молбата за пари в спешен съвет на фона на опасения от фалит

Съветите, които се борят да балансират счетоводните си книги, са изправени пред още повече бедност през идната година, откакто министрите подцениха настояванията за незабавно финансиране.

Лидерите предизвестяват, че ще би трябвало да направете още по-сериозни съкращения или вдигнете общинския налог след последното занемаряване на паричните средства на торите. Правителството разгласи £64 милиарда финансиране за британските препоръки през идната финансова година - 6,5% нарастване.

Но шефовете на локалните управляващи споделят, че това не е задоволително, като седем от 10 към този момент не са уверени, че могат да балансират своите книги. Миналия месец Градският съвет на Нотингам стана осмият, който дейно се разгласи в неплатежоспособност от 2018 година насам, с опасения, че ще последват още.

След известието Мрежата на окръжните препоръки (CCN) предизвести, че гласоподавателите в този момент са изправени пред „ двоен удар ". Финансовият представител на органа, Cllr Бари Луис, сподели, че има „ съществени причини “ за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР