Съвети за освежаване на въздуха и миризмата у дома Как да

...
Съвети за освежаване на въздуха и миризмата у дома
Как да
Коментари Харесай

Съвети за освежаване на въздуха и миризмата у дома

Съвети за ободряване на въздуха и миризмата вкъщи

Как да се избавим от неприятните миризми у дома без да харчим много пари

В тази публикация ще ви покажем няколко евтини трика с, които ще измененията миризмата в дома ви за малко пари.

Сварете малко канела

Канелата способства за много прелестен мирис и хората, които ви дойдат на посетители ще усетят разликата.

Лимон и сода за самун

Смесете лимон със сода за самун, с цел да почистите къщата си и я оставете да мирише необикновено. Остава ви необикновен цитрусов мирис, плюс това не употребявате химикали!

Направете си лични ароматизатори от билки

Вземете определените от вас билки и ги поставете в пакетчета. Пакетчетата с билки ще поддържат чекмеджетата ви да миришат свежо, което е добре както за вашето долни дрехи, по този начин и за вашите пуловери. Можете също по този начин да поставите пакетчетата в други чекмеджета, шкафове.

Направете си сами ароматизатор за стая с плодове

За задачата вземете лимони, портокали или каквито желаете плодове. Добавете билки по ваш избор и борови клончета или каквото поискате. Сложете ги в буркани без капаци и ги поставете на местата, които сметнете за добре.

Домашен люляков спрей за стая

Люлякът е прелестен мирис за ободряване на  миризмата в дома. Можете да си го извършите сами като вземете есенция от люляк и няколко цвята и ги сложете във вода. Сложете го в уместно шишенце и пръскайте по няколко пъти дневно. Ще бъдете прелестно сюрпризирани от резултата.

Освежител за въздух с лавандула

Лавандулата е толкоз прелестна, успокояваща миризма, ще ви хареса да имате този освежител за въздух, прикрит из къщата! За задачата вземете лавандула и я поставете в приблизително огромен буркан с винт. Скрийте го в някой ъгъл на къщата и го отваряйте за известно време няколко пъти дневно. Ще останете прелестно сюрпризирани от резултата. Това ще съобщи неповторима миризма и уют в дома ви.

Инфо: allwomenstalk.com/pixabay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР