Съвети от Ванга за всеки ден! Баба Ванга винаги е

...
Съвети от Ванга за всеки ден! Баба Ванга винаги е
Коментари Харесай

Съвети от баба Ванга

Съвети от Ванга за всеки ден!

Баба Ванга постоянно е призовавала хората да бъдат по-добри и да живеят в естетика с природата. Тя нееднократно е подчертавала, че всичко към нас е живо.

За да сте щастливи и здрави, би трябвало да се грижите за духовното си благоденствие.

Решихме да споделим някои от препоръки от Ванга с вас, може би те ще трансформират живота ви към по-добро.

1. Не яжте и не пийте от счупени съдове. Това единствено гони шанса, благосъстоянието и благосъстоянието от фамилията. Тези съдове носят отрицателна сила, тъй че ги изхвърлете.

2. Ще има повече шанс в къщата, в случай че държите в дома си монети от разнообразни страни в сребърен цвят.

3. Бъзът ще помогне да предпазите къщата от зло и негативизъм – би трябвало да поставите клоните на растението напречно над входната врата и тогава злото няма да може да прекрачи прага.

4. За да сте сигурни, че благополучието няма да напусне къщата, би трябвало да налеете вода в съд и да кажете: Нека през прага влизат единствено доброжелателни хора. За враговете, вратата ми е затворена. Колкото пъти се отваря вратата, толкоз пъти положително ще влезе в къщата. И злото, неприятното време, злите духове, скръбта и мизерията нямат път отсам. Щастие – в къщата, положително – в къщата! Амин.

След това би трябвало да напръскате прага на вратата с тази вода.

5. Ако желаете денят ви да е благополучен и всичко да ви се получи, когато станете от леглото, първо обуйте дясната пантофка.

6. Не оставяйте части самун на масата. Също по този начин, хлябът в никакъв случай не би трябвало да се изхвърля, даже да е изсъхнал или негоден, тъй като по този метод изхвърляте благосъстоянието от къщата. Просто, дайте хляба на птиците.

7. За да върнете шанса, просто вземете сол и поръсете всички первази. Солта би трябвало да остане, до момента в който не получите това, което желаете. След това, съберете солта от перваза на прозореца, само че не я докосвайте с ръце. Изсипете я в торба и я изхвърлете от къщата.

8. Ако говорите за това, което се страхувате да загубите, или какъв шанс имате, просто плюйте три пъти през лявото си рамо и почукайте три пъти по дървена повърхнина.

Вижте още: Сочен ябълков кекс

9. Ако се спънете с десния си крайник, това предвещава неприятности. За да не се случи нищо неприятно, просто би трябвало няколко пъти да тупнете с десния си крайник по земята и да кажете: „ Отиди в земята, неволя, махни се от мен “. Но, в случай че сте залитнали с левия крайник, тогава ви чака приятна изненада.

10. Счупеното огледало би трябвало да се събере и частите да се измият с вода. След това ги заровете в земята – това ще помогне да избегнете неприятности. Също по този начин, би трябвало да избършете огледалата със светена вода, откакто сте се карали, били сте заболели или сте имали някакви проблеми.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР