Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна наложи санкции

...
Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна наложи санкции
Коментари Харесай

Украйна наложи санкции на децата на Владимир Путин

Съветът за национална сигурност и защита на Украйна наложи наказания на повече от 3600 физически и юридически лица от Руската федерация, в това число децата на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7304
Това заяви през днешния ден на уеб страницата си министерството на стопанската система в Киев, съобщи Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.

Списъкът включва по-специално: деца и други родственици на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и хора от близкото му обкръжение; представители на съветските власти;  олигарси и техни приближени; актьори и пропагандатори, в това число жители на Украйна; колаборационисти, минали на страната на врага; високопоставени чиновници от държавни корпорации; представители на висшия управителен състав на въоръжените сили на Русия; представители на така наречен държавни управления на Луганската и Донецката национална република, на окупационните управляващи в Крим и главатари на противозаконни въоръжени формирования, настоящи в окупираните райони от Украйна.

Одобрени са и наказания против задгранични жители - така наречен интернационалните наблюдаващи, взели участие в " референдумите " за влизане в състава на Русия на краткотрайно окупирани украински територии.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР