Съветът за електронни медии (СЕМ) обяви, че допуска Милен Митев,

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) обяви, че допуска Милен Митев,
Коментари Харесай

Трима останаха до финалната права за шеф на БНР

Съветът за електронни медии (СЕМ) разгласи, че позволява Милен Митев, Митко Димитров и Иво Тодоров до третия стадий на оповестената процедура за избор на общоприет шеф на Българското национално радио (БНР).

Изслушванията на позволените претенденти ще се проведат в последователност, според входящия номер на заявката за присъединяване в процедурата, подадено в Съвет за електронни медии.

Така на 25 октомври от 10часа първи ще бъде изслушан Милен Митев . След него в 14:30 часа концепцията си ще показа Митко Димитров . Последен на 26 октомври от 10часа е Иво Тодоров.

Съвет за електронни медии осведоми, че не позволява до чуване претендентите Жени Гаджалова и Светослав Костов.

Съветът е приел и правила за чуване на претендентите, които са оповестени на интернет уеб страницата на медийния регулатор.

На 4 август Съвет за електронни медии одобри оставката на Андон Балтаков като общоприет шеф на БНР. Изслушванията на позволените претенденти ще се проведат в последователност, според входящия номер на заявката за присъединяване в процедурата, подадено в Съвет за електронни медии. На 25 октомври от 10:00 ч. е Милен Митев, от 14:30 - Митко Димитров. На 26 октомври от 10:00 ч. е Иво Тодоров.

Съвет за електронни медии не позволява до чуване претендентите Жени Гаджалова и Светослав Костов.

Съветът е приел и правила за чуване на претендентите, които са оповестени на интернет уеб страницата на медийния регулатор.

На 4 август Съвет за електронни медии одобри като общоприет шеф на БНР. Той подаде оставка по. Едната бе обвързвана с персоналната му сигурност, другата с опитите за бойкот на работата му и последната е поради неналичието на професионална поддръжка на журналистическата колегия в България за това, което прави.

За краткотрайно на Националното радио Съвет за електронни медии избра Милен Митев, който стигна до финалната напдревара.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР