Съветът за електронни медии (СЕМ) може да изгони рапъра Ванко

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) може да изгони рапъра Ванко
Коментари Харесай

СЕМ гони Ванко 1 от Брадъра

Съветът за електронни медии (СЕМ) може да изгони рапъра Ванко 1 от шоуто "ВИП Брадър ", написа в. "Телеграф ".

В момента медийният регулатор преглежда сигналите против наказания за сводничество, трафик на дами и нелегално владеене на оръжие, който оправдава имиджа си в ефира на Нова Телевизия след излизането си от пандиза. "След като разгледаме сигналите, в случай че има нарушавания на Закона за радио и телевизия, ще подготвим отчет и ще го обсъдим на идващото съвещание. Заради почивните дни още не мога да кажа дали ще бъде в сряда или в четвъртък ", разяснява ръководителят на Съвет за електронни медии София Владимирова.

Престъпният статут на Иван Главчев да бъде категорично и необятно огласен, а националният ефир да се явява непроменяемо пространство за сериозно разкритие на насилниците, не тяхна високоплатена естрада. За това упорстват от клуб "Не Си Сам(а) " в оповестено в уеб страницата "Мама Нинджа " отворено писмо до "Нова броудкастинг груп " и Съвет за електронни медии.

"През последните няколко дни следим по какъв начин в праймтайм в народен ефир шоково е героизиран като VIP (много значима личност) потвърден интернационален нарушител с незаконна активност в България, Франция, Белгия, Испания ", написа в текста.

В него се цитира и изявление на Ванко 1 във визитката му, публикувана преди влизането му в предаването, което се излъчва под мотото "Женско царство ". "Женско царство съществува единствено по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете би трябвало да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно в това дамата да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото в последна сметка. Всеки да си знае ролята в живота ", споделя Ванко 1.

"Не желаеме и не можем да бъдем персонално виновни за възпитанието на всяко дете и подрастващ, чието схващане се сблъсква с явлението Иван Главчев, и то без никаква цензура. Но можем да се сложим в ролята на будната гражданска съвест и да заявим безапелационното си противоречие с лансираните в народен ефир незаконни "примери за подражателство " във връзка с това по какъв начин се става доста значима персона ", пишат от "Не Си Сам(а) ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР