Съветът за електронни медии даде 7-дневен срок за отстраняване на

...
Съветът за електронни медии даде 7-дневен срок за отстраняване на
Коментари Харесай

СЕМ даде 7 дни на Диков да докаже 5 години стаж в телевизия, но пропусна да го информира

Съветът за електронни медии даде 7-дневен период за премахване на минусите в документите на двама от осемте претенденти за общоприет шеф на Българската национална телевизия - Сашо Диков и Светлана Божилова.

Решението на медийния регулатор беше взето единомислещо, откакто ръководителят на техническата комисия за инспекция на документите Симона Велева показа отчета от активността ѝ.

Техническата комисия е трябвало да извърши инспекция на наличността и редовността на подадените документи от претендентите за общоприет шеф на Българската национална телевизия.

Председателят на Комисията - Симона Велева, рапортува пред Съвета за електронни медии, че шестима от кандидатите за поста, в това число актуалният общоприет шеф на публичната телевизия - Емил Кошлуков, са подали цялостен набор от документи и не са открити несъответствия при тях.
Пред " Евроком " Диков разяснява, че не е бил публично известен за пропуща и оприличи обстановката с сходна на история от анекдот, поради телевизионния му опит над 45 години.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР