Съветът за американско-ислямски отношения (CAIR) изглежда отхвърли похвалите на законодателите

...
Съветът за американско-ислямски отношения (CAIR) изглежда отхвърли похвалите на законодателите
Коментари Харесай

CAIR тихо отхвърли похвалите на демократите за групата след обратен удар относно коментарите на лидера в подкрепа на Хамас

Съветът за американско-ислямски връзки (CAIR) наподобява отхвърли похвалите на законодателите от Демократическата партия за своята група от своя уеб страница след противоположната реакция по отношение на спорните изказвания на неговия водач по отношение на Хамас, Fox News Digital откри.

Нихад Ауад, изпълнителен шеф на CAIR, неотдавна сподели, че е „ благополучен да види “ окт. 7 нахлуването на Хамас в Израел и че еврейската страна не е имала право на самоотбрана, тъй като е била „ окупационна мощ “.

След като Авад направи противоречивите мнения, Fox News Digital и други публикации поставиха под подозрение Democratic законодатели, които по-рано показаха поддръжка за групата в писма и изказвания, в това число някои оповестени на страницата за утвърждения и награди на CAIR.

Страницата за утвърждения и награди, която съдържаше ослепително самопризнание от демократите, беше изтрита някъде през последните няколко дни и сега показва грешка „ 404 “.

Текущата страница за одобр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР