Съветът по сигурността към Министерския съвет се събра днес на

...
Съветът по сигурността към Министерския съвет се събра днес на
Коментари Харесай

Борисов свика спешно Съвета по сигурността заради атаките в Нова Зеландия и Холандия

Съветът по сигурността към Министерския съвет се събра през днешния ден на изключително съвещание по искане на премиера Бойко Борисо в. На съвещанието е била разисквана обстановката след терористичните актове на територията на Нова Зеландия и Холандия , заяви пресслужбата на държавното управление.

 
Направен е бил изводът, че терористичната офанзива в Нова Зеландия е самостоятелен акт.
 
Не са налице данни за контакти с български жители на арестувания за офанзивата, който е бил в България в края на предходната годин а. По случая се работи взаимно със съюзнически и партньорски служби в други страни и с интернационалните организации.

 
Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност на страната правят дейности за инспекция, разширение и уточнение на постъпилите данни, се показва в известието.
 
Съветът по сигурността е разгледал също тематиката за реализираните в Източното Средиземноморие енергийни планове предвид на националните ползи на България в тази сфера.-->

 
Изразено е било мнението, че намирането на решение на някои разлики или несъгласия сред ангажираните страни е в изгода за районната непоклатимост и енергийната сигурност на европейските страни, допълват от пресслужбата на кабинета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР