Съветът по сигурността към Министерския съвет проведе редовно заседание днес,

...
Съветът по сигурността към Министерския съвет проведе редовно заседание днес,
Коментари Харесай

Съветът по сигурността към Министерския съвет проведе заседание

Съветът по сигурността към Министерския съвет организира постоянно съвещание през днешния ден, управлявано от премиера акад. Николай Денков, оповестиха от държавната пресслужба.

Във фокуса на разискванията беше импортираният в Народното събрание план на Закон за изменение и допълнение на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна. Съветът взе решение да бъдат направени отчети за вероятните отблясъци върху националната сигурност, които биха могли да произтекат от приемането на импортирания законопроект.

Членовете на Съвета по сигурността разискаха също оповестения от Руската федерация сигнален регион в изключителната икономическа зона на Република България в Черно море.

Съветът одобри вътрешни правила за организирането и провеждането на съвещанията на Съвета по сигурността, чиято цел е обезпечаване на оптимална и систематизирана работа и организация на съвещанията на Съвета, според Закона за ръководство и действие на системата за отбрана на националната сигурност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР