Съветът на Международната федерация по хокей на лед (ИИХФ) ще

...
Съветът на Международната федерация по хокей на лед (ИИХФ) ще
Коментари Харесай

На 6 май ще обсъждат изплащането на застраховките за проваленото Световно по хокей

Съветът на Международната федерация по хокей на лед (ИИХФ) ще се събере на 6 май, с цел да разиска бъдещите неотложни въпроси на играта в изискванията на пандемията от ковид. Това заяви президентът на централата Рене Фазел пред организация ТАСС.

Въпросите, които са най-належащи, по какъв начин и какъв брой да бъдат изплатени от застраховките поради пропадналото Световно състезание, както и организацията на идващия сезон.

Световното състезание по хокей в Елитната дивизия трябваше да се състои при започване на този месец в Швейцария, само че още на 21-и март беше взето решение за тоталната му анулация.

" На 6-и май ще създадем събиране във формат онлайн-конференция. Основната тематика е за изплащането на застраховките. Трябва да уточня от в този момент, че няма да се взимат никакви решения, а просто продан на информация. Искаме да бъдем оптимално подготвени за идващия сезон. Ще разясняваме и провалените шампионати на по-ниско равнище, сподели още Фазел.

Както е известно, хокеят на лед в Европа беше първият спорт, който всеобщо разгласи предварителното довеждане докрай на шампионатите поради разпространяването на вируса COVID-19 в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР