Съветът на ЕС съобщи, че е решил днес да удължи

...
Съветът на ЕС съобщи, че е решил днес да удължи
Коментари Харесай

ЕС поднови санкциите за Русия заради войната в Украйна

Съветът на Европейски Съюз заяви, че е решил през днешния ден да удължи до 31 януари следващата година ограничаващите ограничения, ориентирани към съответни области на стопанската система на Руската федерация поради военното нахлуване против Украйна, заяви Българска телеграфна агенция.

Санкциите, въведени от 2014 година, бяха доста разширени след февруари 2022 година, се отбелязва в известието. Те включват ограничавания при търговията, финансите, технологиите и изделията с двойна приложимост, индустрията, транспортите и първокласните артикули, включително възбрана за импорт или транспорт по море на недопечен петрол и някои нефтени произведения от Русия в Европейски Съюз, изключване от системата SWIFT на няколко съветски банки и прекратяване на дейностите по лъчение и лицензите на няколко подкрепяни от Кремъл " дезинформационни медии ", написа в известието.

В допълнение към икономическите наказания против Руската федерация, Европейски Съюз вкара разнообразни ограничения, в това число върху икономическите връзки с нелегално присвоените Крим и Севастопол, както и с украинските области Донецк и Луганск, запор на имущество и забрани за пътешестване, както и дипломатически ограничения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР