Съветът на ЕС добави САЩ към списъка на държавите, за

...
Съветът на ЕС добави САЩ към списъка на държавите, за
Коментари Харесай

ЕС отваря границите за граждани на САЩ

Съветът на Европейски Съюз добави Съединени американски щати към листата на страните, за чиито жители общността ще отвори границите, които са били затворени заради пандемията. Това се показва в изказване на Съвета на Европейски Съюз, публикувано в Брюксел, съобщи ТАСС.

„ След преразглеждане в сходство с рекомендацията за последователно унищожаване на краткотрайните ограничавания за несъществени пътувания до Европейски Съюз, Съветът актуализира листата на страните, специфичните административни региони и други формирания и териториални органи, във връзка с които рестриктивните мерки за пътешестване би трябвало да бъдат отстранени.
 Съединени американски щати дава 3,2 милиарда $ за проучванията за лекарства против Коронавирус Съединени американски щати дава 3,2 милиарда $ за проучванията за лекарства против Коронавирус
Властите в Съединени американски щати оповестиха нощес, че възнамеряват да влагат 3,2 милиарда $ Съединени американски щати за проучванията за създаване на антивирусни препара...

От 18 юни 2021 година държавите-членки би трябвало последователно да отстранен рестриктивните мерки за пътешестване по външните граници за жителите на следните трети страни: Албания, Австралия, Израел, Япония, Ливан, Нова Зеландия, Северна Македония, Руанда, Сърбия, Сингапур, Южна Корея, Тайланд, Съединени американски щати, Китай “, се отбелязва в изказването.

В същото време Съветът за следващ път акцентира, че границите ще се отворят за КНР, едвам когато тя отвори границите си за Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР