Съветът на директорите на Напоителни системи“ ЕАД избра нов изпълнителен

...
Съветът на директорите на Напоителни системи“ ЕАД избра нов изпълнителен
Коментари Харесай

„Напоителни системи“ и агенцията по горите с новите директори

Съветът на шефовете на „ Напоителни системи “ ЕАД избра нов изпълнителен шеф – това е Атанас Мулетаров, оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Той е определен с решение на Съвета на шефовете. Мулетаров има дълготраен опит в „ Напоителни системи “ ЕАД, като от 2011 година досега е бил шеф на дирекция „ Собственост и наеми “ в Централното ръководство на сдружението.

Инж. Стоян Тошев е назначен за изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по горите, оповестиха от ведомството. Той поема организацията, откакто досегашният шеф инж. Филип Ковашки напуща поста по лично предпочитание.

Инж. Тошев е магистър по „ Горско стопанство “ от Лесотехническия университет. Започва работа в бранша като горски жандарм в Държавно горско стопанство-София. През 2011 година постъпва в Регионална дирекция по горите-София, като поредно заема разнообразни длъжности в системата. От 2016 година е заместник-директор на РДГ-София, а от месец май 2019 година досега е бил неин шеф.

Той има и спомагателна подготовка, специализации и курсове в региона на сателитните технологии в инвентаризация на горите, оценка на вреди при естествени бедствия, оценка на ловни титли и други.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР