Съвет на управляващата коалиция няма да има и този понеделник.

...
Съвет на управляващата коалиция няма да има и този понеделник.
Коментари Харесай

Обсъждат няколко имена за главен секретар на МВР

Съвет на ръководещата коалиция няма да има и този понеделник. Това разгласи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Според него причина за това са разнообразни задължения на водачите на ръководещата коалиция. На срещата през днешния ден се очакваше да бъде разисквани кандидатури за бъдещия основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според Красимир Каракачанов има 4-5 претенденти за поста. Той не назова имена, съобщи Нова телевизия.

Очакваше се водачът на „ Атака ”  Волен Сидеров да постави  тематиката за промените и реорганизацията в Министерство на вътрешните работи. Освен това той продължава да упорства и за оставката на вътрешния министър Младен Маринов.

Сидеров изиска оставката на Маринов, откакто брачната половинка му Деница, която е някогашен народен представител, имаше пътен случай в петък вечерта, при който нейната кола блъснала огледалото на автомобил, ръководен от суданец, той я спрял и я атакувал, само че появяването на полицията предотвратила разпра.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР