Съвещание на Националния съвет на СДС предстои в края на

...
Съвещание на Националния съвет на СДС предстои в края на
Коментари Харесай

Варна ще е домакин на национално съвещание на СДС

Съвещание на Националния съвет на Съюз на демократичните сили следва в края на идната седмица във Варна, заяви ръководителят на синята партия във Варна доктор Янко Станев. Пред членовете на Градския съвет на СДС-Варна, той съобщи, че форумът ще е структуроопределящ за бъдещето на Съюз на демократичните сили.

„ Участниците би трябвало да дадат жалони и да начертаят път напред – с кого и по какъв начин, съобщи Станев. Моята теза е, че е време да се явим сами на избори. Има и други отзиви – с достоверната десница, с патриотични формирования и т. н. ”

По думите му сега на синята партия й липсват три съществени детайла – в стратегически проект това е ясна оценка на потенциала, европейско държание и говорене, и европейски модел за израстване.

Очакванията за варненското заседание на Народно събрание на Съюз на демократичните сили е да бъде градивно структурирано осъществяването на решенията на Националната конференция на синята партия и застраховане на нейната политика. „ Варненската организация предлага прочувствената драматичност на седесарите да бъде развита на правилото „ крепко стъпили на земята ”, заключи доайенът на СДС-Варна, Неделчо Цанев./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР