САВАННА, Джорджия (AP) — Частна комунална компания иска от законодателите

...
САВАННА, Джорджия (AP) — Частна комунална компания иска от законодателите
Коментари Харесай

Частна комунална компания иска да заобиколи окръг Джорджия, за да свърже вода към нови домове близо до завода на Hyundai

САВАННА, Джорджия (AP) — Частна комунална компания желае от законодателите на Джорджия да трансформират щатския закон, с цел да може компанията да дава водоснабдителни услуги на нови домове наоколо до идната фабрика за електрически транспортни средства на Hyundai, без първо да получите позволение от локалните управляващи.

Комисия на щатския Сенат в Атланта гласоподава във вторник за напредване на законопроект 1146 на Камарата на представителите седмица след приемането му в Камарата. Спонсорът на предлагането споделя, че е належащо за ускорение на жилищното строителство в окръг Брайън, където Hyundai възнамерява да наеме 8500 служащи в своя цех за електрически автомобили на стойност 7,6 милиарда $ западно от Савана. асоциацията на комисарите на окръга на Джорджия, които настояват, че това би подкопало престижа на градските и окръжните държавни управления да ръководят лимитираните водни запаси в бързо разрастващия се крайбрежен район на Джорджия.

Hyundai направи първата копка през октом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР