Сава Велчев, по-големият син на известния варненски адвокат Пламен Велчев,

...
Сава Велчев, по-големият син на известния варненски адвокат Пламен Велчев,
Коментари Харесай

Спасиха сина на адвоката, който загуби жена си и другия си син от Covid-19

Сава Велчев, по-големият наследник на известния варненски юрист Пламен Велчев, за който предходната седмица се събираше плазма, се прибра при фамилията си. Трагедията във семейството обаче е огромна, тъй като COVID-19 лиши живота на майка му и по-малкия му брат през ноември в границите на 6 дни.

Сава благодари в профила си във Facebook на всички, които са се отзовали на апела за помощ на татко му, който безусловно провокира огромно внимание в обществените мрежи.

" Благодаря на всички, които през днешния ден се сетиха и се сещат за моя имен ден (б.р. - 5 декември). Днес ме изписаха от болничното заведение. Чувствам се доста добре. Искам да благодаря на всички другари, познати и непознати, които поддържаха мен и фамилията ми в този сложен за нас миг. Благодаря на всички донори, които подариха плазма, с цел да мога да оздравея. Продължавайте да дарявате. Това оказва помощ за избавяне на човешкия живот ", споделя Сава.

Също по този начин той благодари на целия личен състав в болничното заведение - на лекарите, на сестрите и санитарите, които са полагали грижи за него, до момента в който се е борил за живота си в УМБАЛ " Св. Марина ".

" Това са хора експерти, които с риск за своя живот оказват помощ за спасяването на толкоз доста хора. Повярвайте другари, до момента в който бях в болничното заведение усещах всяка позитивна мисъл и молитва, която беше отправена за моето здраве. Благодаря Ви още един път. Поклон пред всички Вас ", написа още той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР