Сава се държи с мен като с негова дъщеря. Не

...
Сава се държи с мен като с негова дъщеря. Не
Коментари Харесай

14-годишната Ванеса прави шокиращо признание: Не съм изнасилена, девствена съм, невинен човек ще лежи в затвора

Сава се държи с мен като с негова щерка. Не ме е изнасилвал. Не ме е докосвал по никакъв метод. Гледал ме е, водил ме е на учебно заведение, помагал ми е с всичко, а пък родния ми татко не ми обръщаше внимание. Едва-едва го карах да пристигна да ме вземе от време на време. Обаче роднините на майка ми ме излъгаха, че в случай че отида при него, ще ме гледа като принцеса и няма да ми се кара за нищо. И ми споделиха, че в случай че желая да отида при татко ми, да му се обадя по телефона и да му кажа, че Сава ме е изнасилил.... Бях ядосана, тъй като майка ми ме беше по този начин кзала, желаех да отида при татко си и по тази причина наговорих всичко това....

Чувствам се отговорна, поради това, че се вързах на лъжата на родата на майка ми и в този момент почтен човек ще лежи в пандиза. Тази шокираща версия показа по-малко от час, откакто излезе от правосъдната зала, 14-годишната Ванеса С., за която от прокуратурата твърди, че в интервала 1 април 2016 година – 13 юни 2016 година неведнъж е била изнасилвана от пастрока си Сава Д., написа burgasinfo.com.

Държавното обвиняване показва, че мъжът насилвал момичето, като използвал мощ и закани.

За това закононарушение Окръжният съд в Бургас му наложи ефикасна присъда от 16 години затвор при първичен непоколебим режим. Според майката на момичето – Теодора процесът е скърпен, съставлява фарс, а магистратите са работили по поръчка на биологичния татко на детето, който пък бил в комбина с роднините й. В основата на разногласието стояла къщата им във Ветрен, в която Теодора живеела с детето, а околните й желали да сложат ръка. Самото момиче, пък твърди още веднъж майката, било подложено на психически напън, с цел да излъже и да натопи Сава. Затова споделило, че е изнасилено. Самият той пък в началото направил самопризнания, след това оповестил, че е обичай от служителите на реда и се отказал от думите си.

Според заключението на правосъден доктор от Бургас през 2016 година момичето не е девствено. Становището на лекари от ВМА, направили още един обзор на Ванеса през февруари 2017 година, обаче детето не е имало полов контакт. Историята доближава до степен на парадокс, когато Ванеса стартира да приказва за презервативите, открити от служителите на реда в кошчето за отпадък до бюрото й. Според изказванията на майката по два от тях имало ДНК на Сава, а по други два – на самата Ванеса. „ Всички бяхме заболели тогава и несъмнено ДНК-то е паднало от носните кърпички “. „ Баща ми сподели да не скапва работата, тъй като доста пари бил дал “, твърди Ванеса.

Публикуваме буквално описа на момичето, с цел да преценяват читателите неговата меродавност, прецизира burgasinfo.com:

„ Още 2015 година татко ми стартира да приказва, че ще желае всичките права над мен и няма да пребивавам с майка ми. Обясняваше ми каква къща ще създадем, по какъв начин ще живеем-все хубави работи. После родата на майка ми ми говореше, че при татко ми ще ми е по-добре, ще ще имам живот като на принцеса. Аз бях направила някаква пакост, май не бях се прибрала в точния момент. И бях доста ядосана и желаех да отида да пребивавам при татко ми. Защото при него си върших каквото си желая. Не ми се караше за нищо. И аз лятото на 2015 година като бях при него в действителност беше по този начин. И ми споделиха, че в случай че желая да отида при татко ми, да му се обадя по телефона и да му кажа, че ме е изнасилил.

Те желаят къщата, а татко ми ме желае мен да ме вземе от майка ми. Иска да му виждам децата, да му шетам да сготвям. И когато се обадих на татко ми и отидохме дружно в полицията. Там служителите на реда влизаха – излизаха, и аз давам отговор единствено с Да и Не, и Не знам. И от време на време, като кажа Не и служителят на реда ми споделя: „ Я си намерения по-хубаво “. И аз разбирам, че би трябвало да кажа Да. На другия ден татко ми ме закара на правосъден доктор. Там майка ми не беше позволена. В стаята влязохме аз, лекарката и проверяващия. И след това лекарката като пристигна и до момента в който ме преглеждаше, доста ме болеше, тъй като ме опъваше. После ходихме в синята стая, и там споделих нещата, които споделих в полицията. Те ме излъгаха, че със Сава няма да стане нищо. Ще го затворят една седмица и отново ще го пуснат.

Казаха ми, да не се тормозя и всичко ще е добре. Аз ще отида при татко ми и той щял да оправи работата. Живях при него месец, само че въобще не беше по този начин, както ми го споделяха. Тогава трябваше да му виждам там децата, да шетам да сготвям, дори ми беше неловко да му желая пари. Разбрах, че са ме излъгали и се върнах при мама. Той беше забранил да приказвам с нея. Аз отидох за една вечер при нея, а той ми се обади, разкрещя ми се. И ми сподели, че там работа нямам. А в случай че съм желала толкоз да се прибирам при нея да си групирам багажа. И аз си потеглих. Когато се пробвах след това да кажа истината на служителя на реда, да му кажа, че първия път излъгах, той ме заплаши, че ще ме пратят в Дом... “

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР