Саутхямтън спечели гостуването си на Норич с 3:0. Това беше

...
Саутхямтън спечели гостуването си на Норич с 3:0. Това беше
Коментари Харесай

Саутхямптън потопи Норич още по-дълбоко

Саутхямтън завоюва гостуването си на Норич с 3:0. Това беше първият мач от кръг №30 на възобновения британски шампионат.

През първите 15 минути домакините имахе терирториално преимущество. След това " светците " изравниха играта, само че не се стигна до попадение, в която и да е от двете порти.

След почивката гостите овладяха самодейността и Дани Ингс откри резултата в 51-ата минута. Англичанинът стигна до топката в наказателното поле, придвижи се надясно и с прекрасен удар означи за 0:1.
 Снимка 484452
Източник:

Само 4 минути по-късно Стюарт Армстронг с отмерен удар по земя от границата на наказателното поле удвои. Това попадение отчая " канарчетата " и те тотално одобриха играта. При една контра Пуки можеше да остане самичък, само че беше чудесно блокиран от бранител.. След това финландецът още веднъж имаше късмет, само че още веднъж Беднарек го блокира.

В 64-ата минута гол на Марио Вранчич за Норич беше анулиран поради очевидна засада.

В 79-ата минута Нейтън Редмънд стреля с левия крайник още веднъж по земя в далечния ляв ъгъл на вратата на Тим Крул за 0:3. Нидерландецът се разтегна, само че топката отново остана отвън обсега му.

След този резултатът Саутхямптън се изкачи на 13-о място с 37 точки. Тимът е доста покрай сигурното избавяне от изпадане.

Норич остана на последно място с 21 точки, на 5 зад Астън Вила. Шансовете за оцеляване на " канарчетата " във Висшата лига към този момент наподобяват оскъдни.
 Хари Кейн удари греда при загуба на Тотнъм от Норич
Хари Кейн удари греда при загуба на Тотнъм от Норич

Голмайсторът се завърна в игра след травма
 Снимка 484451
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР