Саутхямптън победи Астън Вила с 3;1, като гост и постигна

...
Саутхямптън победи Астън Вила с 3;1, като гост и постигна
Коментари Харесай

Саутхямптън срази Астън Вила навън с по-добра тактика

Саутхямптън победи Астън Вила с 3;1, като посетител и реализира извънредно значим триумф против директен съперник в борбата за изпадане. " Светците " бяха по-добре позиционирани на терена и се постановиха над обърканите си противници.
 Евертън и Арсенал си спретнаха безлично реми пред погледите на новите си мениджъри
Евертън и Арсенал си спретнаха безлично реми пред погледите на новите си мениджъри

И двата тима играха искрено да не изгубят.

Саутхямптън удари за първи път в 21-а минута. Редмънд даде страховит пас зад отбраната на домакините към Шей Лонг, ирландецът надбяга пазещия го бранител и влизайки в средата се озова самичък. Том Хийтън избави удара на Лонг, само че нямаше по какъв начин да предотврати гола на Дани Ингс при добавката на празна врата.
 Снимка 458688
Източник:

Десет минути по-късно " светците " си осигуриха удобен задатък за 0:2. Джак Стивънс разстреля с глава Хитън след корнер, възползвайки се от неприятно позициониране на отбраната на Астън Вила.

След почивката Дани Ингс вкара трети гол за гостите в 51-ат минута. Астън Вила върна едно попадение посредством Джак Грилиш и натисна крепко, което отоври доста мача.

И двата отбора своите благоприятни условия за нов гол, на до подобен по този начин и не се стигна. В добавеното време страховит удр на Грилиш беше избавен от Макарти.
 Снимка 458690
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР