Саутхямптън обяви сделка с китайския милиардер Джишенг Гао и неговата

...
Саутхямптън обяви сделка с китайския милиардер Джишенг Гао и неговата
Коментари Харесай

Китайски милиционер купи Саутхямптън

Саутхямптън разгласи договорка с китайския милиардер Джишенг Гао и неговата фамилия. Азиатският магнат договаря с британския първокласен клуб от много време и към този момент има договорка.

Досегашният притежател на " светците " Катарина Либхер приветства новите вложители.   " Доволна съм да да потвърдя, че договорката с новия сътрудник завърши ", сподели дамата, " След интензивна и плодотворна работа с фамилия Гао поемаме по път, който ще донесе наслади на нашите почитатели ", сподели обилната дама.

" Днес е стартът на нова глава в историята ни. Господин Гао и неговата щерка Нели Гао, с която изградихме близко другарство, споделят нашите упоритости и полезности ".

Всъщност, китайците купуват 80 % от Саутхямптън, който през последните години продава извънредно сполучливо както свои юноши, по този начин и чужденци, купени относително на ниска цена. И Катарина ще вземе стабилен кеш, без да споделя нищо за в бъдеще.

Старите и новите притежатели резервират напълно мениджърския екип на шефа Ралф Крюгър. Той ще продължи да ръководи " светците ".

Гао прави своите милиарди от недвижими парцели. Още на 18 години той влиза във въоръжените сили на китайската милиция. Тя го образова, в това число за година и в японски университет. Гао има вложения и в китайски спортни клубове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР