Саутхепмтън и Тотнъм не излъчиха победител, завършвайки 1:1 на Сейнт

...
Саутхепмтън и Тотнъм не излъчиха победител, завършвайки 1:1 на Сейнт
Коментари Харесай

Тотнъм отново не победи Саутхемптън и предстои ново преиграване


Саутхепмтън и Тотнъм не излъчиха победител, завършвайки 1:1 на " Сейнт Мерис ", в дуел от четвъртия кръг на ФА Къп. Попадението за " шпорите " бе дело на Хюн-Мин Сон в 58-ата минута, само че Софиан Буфал върна равенството в мача с гола в 87-ата минута. Това значи, че във втори следващ кръг в конкуренцията Тотнъм ще преиграва своя мач, откакто същото се случи и против Мидълзбро.
 Лестър се промъкна в идващия кръг на ФА Къп след минимална победа над Брендфорд
Лестър се промъкна в идващия кръг на ФА Къп след минимална победа над Брендфорд

Тимът победи с 1:0, с помощта на Келечи Ихеаначо, който вкара още в 4-ата минута

Мачът стартира по-добре за " светците ", които владееха повече топката, а " шпорите " чакаха на контраофанзива. В 29-ата минута Джовани Ло Селсо от Тотнъм съумя да означи след прекрасен удар по земя, само че топката докосна Сон, който бе в състояние на засада и попадението бе вярно анулирано.

 Валенсия победи Барселона с 2:0
Безидеен Барса се сгромоляса на " Местайя "

" Каталунците " изгубиха с 0:2 от Валенсия

В 33-ата минута Моура получи прекрасен пас от Деле Али, само че вратарят на домакините съумя да съкрати ъгъла и да избави. Малко по-късно пристигна и шансът за Саутхемптън. Дани Ингс насочи удар, който преодоля Лорис, само че бранителят Джафет Танганга почисти пред голлинията. Това бе и последното по-интересно състояние за първата част.
 Снимка 463411
Източник:

Малшансът попречи на Ингс да открие резултата в 53-ата минута, откакто овладя добре, само че изстрелът му мина около гредата.

5 минути по-късно Ло Селсо откри по прекрасен метод Сон, който стреля от границата на наказателното поле и матира вратаря Гън. Попадението бе тествано с ВАР, поради подозрения за засада и вероятно нарушаване на Деле Али против Дансо, само че всичко бе в границите на разрешеното и голът бе зачетен.

 Снимка 463410
Източник:

В 83-ата минута Дани Ингс още веднъж не съумя да прониже вратаря Лорис, откакто ударът му мина настрана от дясната греда. Равенството в мача въпреки всичко бе възобновено в 87-ата минута, когато Софиан Буфал стреля мощно под напречната греда за 1:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР