Саутхемптън се класира за полуфиналите в турнира за ФА Къп

...
Саутхемптън се класира за полуфиналите в турнира за ФА Къп
Коментари Харесай

Саутхемптън с лекота прескочи Борнемут за ФА Къп

Саутхемптън се класира за полуфиналите в шампионата за ФА Къп след огромен триумф на открито против Борнемут с безапелационното 3:0 след попадения на Дженепо и два на Редмънд.

Още в 10-ата минута топката попадна във вратата на Борнемут, откакто Картър-Викърс я заби в личната си врата, само че след разглеждане с ВАР гол нямаше. В 15-ата минута Райън Бъртранд опитва удар, само че топката не откри задачата.

Все отново "светците " откриха резултата, откакто отличен пас на Редмънд откри добре Дженепо и той откри резултата. В края на първата част Редмънд се разписа и усили преднината на отбора си.

В 48-ата минута Уилшър опита да върне тима си в мача, само че не сполучи. В 53-ата минута Че Адамс порази вратата на домакините, само че след разглеждане на обстановката с ВАР гол нямаше.

Третият гол във вратата на Борнемут падна в 59-ата минута, а негов създател стана Нейтън Редмънд, който осъществя втория си гол в мача.

В 75-ата минута Редмънд беше покрай реализирането на хеттрика си, само че топката мина на милиметри от вратата.

Сам Съридж в 88-ата минута насочи рисков удар по посока вратата на Саутхемптън, само че вратарят на гостите не разреши на топката да влезе във вратата.

В последна сметка Саутхемптън справедливо се класира за полуфиналите в шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР