Саутхамптън приема Манчестър Юнайтед на Сейнт Мери в първия двубой

...
Саутхамптън приема Манчестър Юнайтед на Сейнт Мери в първия двубой
Коментари Харесай

Съставите на Саутхамптън и Манчестър Юнайтед, Роналдо и Магуайър отново са на пейката

Саутхамптън приема Манчестър Юнайтед на " Сейнт Мери " в първия дуел от четвъртия кръг на Премиър лийг. " Светците " събраха четири точки в първите си три мача през този сезон, до момента в който отборът на Ерик загар Хаг завоюва първата си победа при започване на седмицата. Тя обаче бе против огромния противник Ливърпул и подвигна самочувствието на " алените дяволи ". Пред предишния сезон и двата мача сред тези противници приключиха при еднакъв резултат – 1:1.

Мениджърът на домакините Ралф Хазенхютъл е направил една смяна спрямо мача с Лестър, в който „ светците “ реализираха първата си победа. Че Адамс, който означи четири гола през последната седмица, стартира на върха на офанзивата за сметка на Секу Мара.

Ерик загар Хаг предстоящо залага на същия състав, който при започване на седмицата надигра Ливърпул. Това значи, че Хари Магуайър и Кристиано Роналдо още веднъж остават на пейката. Там е и новото попълнение Каземиро. Маркъс Рашфорд още веднъж е на върха на офанзивата, а Еланга и Санчо са по крилата.

Саутхамптън: Базуну, Уокър-Питърс, Бела-Кочап, Салису, Дженепо, Лавия, Уорд-Праус, Елионуси, Арибо, Армстрогн, Адамс

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Далот, Варан, Мартинес, Маласия, Мактоминей, Ериксен, Фернандеш, Санчо, Рашфорд, Еланга

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР