Саутхамптън изигра отличен първи мач след подновяването на Висшата лига.

...
Саутхамптън изигра отличен първи мач след подновяването на Висшата лига.
Коментари Харесай

Саутхамптън накара Норич да съжалява за подновяването на първенство

Саутхамптън изигра отличен първи мач след подновяването на Висшата лига. " Светците " завоюваха с 3:0 при гостуването си на Норич. Гостите взеха решение дуел през второто полувреме, в което изцяло преобладаваха и осъществя и трите си попадения. Дани Ингс откри резултата малко след почивката. Армстронг удвои задатъка на Саутхамптън в 54-ата минута, а Редмънд направи резултата типичен в 79-ата минута.

Отборът на Ралф Хазенхютъл се изравни по точки с Евертън, който е на 12-ото място, и има преднина от 10 точки пред Борменут, заемащ най-високото място в зоната на изпадащите. Норич без конкуренция държи последното място в класирането, а днешното му показване сподели, че ще би трябвало да се случи знамение, с цел да се избави.

В самото начало на срещата събитията на терена не предвещаваха крайния излаз, защото Норич стартира по-активно и сътвориха 2-3 положения. Постепенно обаче " светците " взеха самодейността. В 34-ата минута Дани Ингс стреля от добра позиция, само че топката се удари в гредата.

Бившият нападател на Ливърпул се реваншира при започване на второто полувреме, когато означи 16-ия си гол в шампионата от началото на сезона. Той получи топката от Армстронг и с прекрасен удар не остави шансове на отбор Крул. Малко по-късно Стюърт Армстронг удвои задатъка на гостите и значително реши мача.

До края на срещата " светците " имаха огромно преимущество и без проблеми стигнаха до триумфа. Удар на Уорд-Праус бе изчистен от голлинията. Попадение на Норич пък бе анулирано заради засада. Нейтън Редмън означи трети гол за Саутхамптън в 79-ата минута. Атаката бе стартирана от Ингс, който проби и откри Обафеми, а той откри Редмън.

НОРИЧ - САУТХАМПТЪН 0:3
0:1 - Ингс (49)
0:2 - Армстронг (54)
0:3 - Редмънд (79)

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 30 кръг, петък 19 юни  Норич Сити 0:3краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР