Саудитска Арабия и Мексико излизат един срещу друг в решаващ

...
Саудитска Арабия и Мексико излизат един срещу друг в решаващ
Коментари Харесай

Саудитска Арабия и Мексико се сблъскват в решаващ мач в група C

Саудитска Арабия и Мексико излизат един против различен в решителен мач за класиране от група " C " на Световното състезание. Подреждането значително ще зависи и от другия мач сред Полша и Аржентина, само че едно е несъмнено - няма по какъв начин и двата тима да продължат напред. 



Тимът на Саудитска Арабия разтресе футболния свят със сензационния си триумф над Аржентина в първия си мач с 2:1. След това обаче тимът не съумя да повтори подвига си и загуби с 0:2 от Полша, макар че игра добре и даже пропусна дузпа. Момчетата на колоритния френски треньор Ерве Ренар ще би трябвало да вземат нещо от Мексико, в случай че желаят да продължат напред, като при избрани условия ще им стига и еднакъв резултат. Саудитска Арабия несъмнено надминава упованията и всички в отбора би трябвало да са удовлетворени от представянето си дотук. Френският експерт Ренар ще има да взема решение някои проблеми в отбора си, като ще отсъстват трайно контузените Ясиф Ал-Шахрани и Салман Ал Фараж, а халът Абдулелах Ал Малки пък е осъден.
 Меси и компания се изправят против Полша в финален опит да се измъкнат от групата си
Меси и компания се изправят против Полша в финален опит да се измъкнат от групата си

Двубоят стартира в 21:00

Мексиканците несъмнено са едно от разочарованията на шампионата. Тимът направи два слаби мача с Полша и Аржентина, от които взе единствено 1 точка и даже не съумя да се разпише дотук на Световното. Нищо с изключение на победа в мача не устройва Мексико. Дори и тя обаче може да не бъде задоволителна за мексиканците, които сигурно ще наблюдават развиването на мача сред Аржентина и " тайфа полска ". Напълно допустимо е основен аршин за класирането да се окаже головата разлика, която сега е с 2 гола пасив за Мексико. Това значи, че момчетата на селекционера Херардо Мартино ще би трябвало да търсят безапелационен триумф. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР