Сатурн и Нептун в ретроград вещаят сблъсъци и разриви, идва

...
Сатурн и Нептун в ретроград вещаят сблъсъци и разриви, идва
Коментари Харесай

Сатурн и Нептун в ретроград вещаят сблъсъци и разриви, идва тежка инфлация 



Сатурн и Нептун в ретроград вещаят конфликти и разриви, идва тежка инфлация
От 4 юни планетата Сатурн навлезе в своето ретроградно придвижване и ще продължи чак до 23 октомври 2022 година. Очертава се извънредно мощен поляризиран интервал, в който конфликтът сред партии както и в самите тях може да сътвори големи разриви, които ще разделят още повече българската общност като цяло.

Същинската „ Геена огненая “, разказана в библията като „ Огненото езеро “ ще стартира да излива огън и жупел в политически аспект, с навлизането на планетата Нептун през 28 юни 2022 година. Именно през този интервал държавните хора и най-много в лицето на президента следва да внимават, тъй като Нептун е планетата на илюзиите и грешките. Ретроградният Нептун дава явен знак, че всички планове за предоставяне на мандат в сегашният му тип, сформиране на служебно държавно управление или насрочване на избори са обречени и евентуално ще преживеят провал.

От 28 юли, Юпитер стартира своят назадничав пирует. Тази планета ще влияе най-силно на хора, които са въвлечени в публичния, общественият и политическия живот. Изключително сложен интервал за всички българи, от президента до хигиенистката.

И Юпитер, и Венера са планетите, които могат да дадат пари, кариера, популярност, власт, благополучие и финансов триумф, само че уви Венера няма да вземе присъединяване през тази година. Така че припомнете си астрологичната ми прогноза написана на 10. 05. 2020 година - „ От тук насетне стартират „ седемте гладни години ". Инфлацията ще пораства с дни, цените ще скочат до тези, които се ползват в страните от Европейски Съюз, възнагражденията обаче ще се повишават едвам с по 10-20%.

За жал се обрисува през цялото горещо политическо лято да господстват манипулативната пропагандната политическа машина от целият партиен набор, чутовни компромати, подмолни покупко-продажби, нечестиви изкушения във тип на обещания.

Злонамерени злословия, клюки и компромати и гневно потребление тирада на омразата ще замърсяват обществените медии и фрагментират нашите общности, насърчавайки концепцията, че в действителност сме разграничени и сме обречени да водиме война един с различен. За бъдещите гласоподаватели има единствено една единствена алтернатива - тотално отчаяние.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР