Saturday Night Takeaway беше хвърлен в хаос този уикенд -

...
Saturday Night Takeaway беше хвърлен в хаос този уикенд -
Коментари Харесай

ITV Saturday Night Takeaway хаос, тъй като техническият проблем принуждава камерите спешно да прекъснат

Saturday Night Takeaway беше хвърлен в безпорядък този уикенд - защото фрагменти от телефона на член на екипа започнаха да се възпроизвеждат на екрана, оставяйки домакините Ant и Dec разтревожени.

Седмичното игрово шоу стартира в събота вечер с 48-годишните домакини Ant McPartlin и Declan Donnelly, които поканиха голяма студийна аудитория онлайн в своята сфера, с цел да се състезават в разнообразни игри за поредност от впечатляващи награди. Комедиантът Мат Лукас взе присъединяване в шоуто като гост-глас за вечерта - и той също беше определен да играе в една от игрите.

49-годишният Мат беше част от сегмент, наименуван „ Какво Аз ли съм ”. В този сегмент трио от членове на публиката бяха поканени на сцената, с цел да вземат участие като състезатели. Мат стоеше пред голям екран със личното си лице, прожектирано зад него. След това към лицето му беше добавена графика, с цел да му даде разнообразни маскировки - и състезателите трябваше да опишат по какъв начин наподобява, без да показват непосредствено по какъв начин наподобява.

Ant и Dec...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР