Сату Нордлинг Гонсалес е родена във Финландия, но в момента

...
Сату Нордлинг Гонсалес е родена във Финландия, но в момента
Коментари Харесай

Имам 3-ма сина и 6 дъщери – ето как изглежда майката, родила 9 деца за 13 години 



Сату Нордлинг Гонсалес е родена във Финландия, само че сега живее със фамилията си в Швеция. 35-годишната жена има девет деца и води блог за майчинството, който е доста известен. Съпругът й Андреас е от Уругвай. Имат шест дъщери и трима синове. Най-голямото дете е на 12 години, а най-малкото – на 4 месеца.

„ Ако се замисля, през последните 13 години от живота си бях най-вече бременна. Семейството ми е най-скъпото нещо за мен и без децата не мога да си показва живота си. Когато бях дребна, мечтаех за огромно и заедно семейство ”, споделя многодетната майка.

Интересно е, че преди да забременее за първи път, лекарите са уведомили Сату, че има проблеми със зачеването и по тази причина ще й е мъчно да стане майка.

„ Много хора даже не подозират, че преди да родя първото си дете, имах огромни компликации със забременяването. Имах зад тила си импровизиран аборт, имах здравословни проблеми … В една клиника, където лекуват неплодородие, ми споделиха, че в никакъв случай не мога да бъда майка. Най-вече по въпросите на фамилното обмисляне брачният партньор ми ми оказа помощ с непрекъснатата си поддръжка. Днес Андреас ми оказва помощ с деца във всичко “, споделя Сату.

Ако не е помощта на брачна половинка ѝ, многодетната майка не би се справила толкоз добре. В последна сметка за всички деца може да се каже, че са към момента дребни. Най-голямата, Никол, е на 12 години, Ванес е на 11 години, близнаците Джонатан и Данило са на 10 години, Оливия е на 7 години, Кевин е на 6 години, Селина е на 2 години, а най-малката е единствено на 4 месеца и тя се нуждае от непрекъснато внимание.

Сату не крие обстоятелството, че от време на време ѝ е доста тежко, доста е изтощена, а от време на време може да се ядоса повечко. В последна сметка не е елементарно да отгледаш девет деца, макар че брачният партньор й й оказва помощ във всичко. След такива моменти тя се изтезава от скрупули съвестта, само че те са нещо естествено.

„ Да бъдеш мама е неблагодарна и упорита работа. Понякога се усещам доста изтощена, даже преди да съм закусила. Но любовта и щастието на децата ми са най-хубавото заплащане за всички безсънни нощи ”, написа Сату в блога си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР