Сътрудниците на Навални, които пуснаха пряко предаване на третия ден

...
Сътрудниците на Навални, които пуснаха пряко предаване на третия ден
Коментари Харесай

``По обяд срещу Путин: Протест в последния ден на изборите в Рус...

Сътрудниците на Навални, които пуснаха директно предаване на третия ден от изборите, разгласяват фотоси на опашки в изборни секции в региона на Нова Москва, Жулебино, ВДНХ и Бауманская, предава

.

Идеята за акцията „ ", която се състои в отиване в изборните секции в 12:00 часа на 17 март, беше препоръчана от депутата от Санкт Петербург Максим Резник. Тя беше подкрепена от Алексей Навални и други опозиционни водачи.

.

 

В източните съветски градове като  Владивосток, Новосибирск, Омск, Иркутск хората са взели участие в акцията „ По обед против Путин “, както демонстрира екипът на Навални на директни предавания в ЮТуб.

 

Стотици хора са се наредили на изборните секции на Екатеринбург в Урал.

 

Други съперници на Путин като заминалия в заточение предприемач Михаил Ходорковски, който живее във Англия, също приканиха хората да не се опасяват и да вземат участие в акцията.

 

Първите изборни резултати се чакат след затварянето в 19:00 часа локално време (съвпада с българското) на последните изборни секции в западния Калининград.

 

Около 60% от съветските гласоподаватели към този момент са дали своят вот в първите два дни от тридневните избори, съгласно московски управляващи. Повече от 114 милиона руснаци имат право на глас, а ЦИК на Русия заяви, че 63 милиона гласоподаватели към този момент са отишли ​​до урните до събота вечерта.

 

Украински офанзиви пък затрудниха изборите в приграничните региони и в окупираните територии. Киев счита изборите, извършени в елементи от неговата територия, следени от Русия, за противозаконни и невалидни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР