Сътрудници на президента на САЩ Джо Байдън са открили най-малко

...
Сътрудници на президента на САЩ Джо Байдън са открили най-малко
Коментари Харесай

Откриха още една партида секретни документи, свързани с Байдън, извън Белия дом

Сътрудници на президента на Съединени американски щати Джо Байдън са разкрили минимум още една партида секретни документи, свързани с него. Те са открити на място, друго от постройката на мозъчен концерн, в която неотдавна бяха открити класифицирани документи от времето, когато той е бил вицепрезидент, заяви телевизия " Ен Би Си нюз ", представена от организациите.

По данни на медията става дума за по-малко документи от тези, които бяха открити неотдавна в Центъра за дипломация и световно взаимоотношение " Байдън ", само че не се прецизира какъв е точният им брой. Посочва се само, че новите документи са открити на друго място.

Източниците на Ен Би Си не прецизираха и по кое време са открити секретните бумаги. Търсенето на нови класифицирани документи стартира, откакто на 2 ноември юристи на Байдън разкрили 10 секретни документа в центъра от времето, когато той е бил вицепрезидент.

За откриването на първата партида класифицирани бумаги се разбра преди два дни. Тогава юристите на Байдън обявиха, че Националният списък на Съединени американски щати е известен за случая, а документите са му били предадени.

Във вторник американският президент съобщи, че той и екипът оказват цялостно подпомагане на инспекцията по случая, която се прави от Архива и министерството на правораздаването.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР