Сътрудник на вицепрезидента на САЩ Майк ПенсМайкъл Ричард "Майк" Пенс

...
Сътрудник на вицепрезидента на САЩ Майк ПенсМайкъл Ричард "Майк" Пенс
Коментари Харесай

Сътрудник на Майк Пенс е заразен с новия коронавирус

Сътрудник на вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард "Майк " Пенс е актуалният вицепрезидент на Съединени американски щати и е дал позитивна проба за новия ковид, заяви говорителката на Пенс Кейти Милър, представена от Франс прес.

Тя заяви, че канцеларията на Пенс е била известена нощес за позитивния резултат на тестът и акцентира, че този помощник не е бил в непосредствен контакт нито с Пенс, нито с президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.
Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард "Майк " Пенс е актуалният вицепрезидент на Съединени американски щати и беше подложен от Тръмп отпред на работната група за битка с разпространяването на ковид в Съединени американски щати.

Редица членове на непрякото обграждане на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския са сложени под карантина след открито заразяване. Президентът на Съединени американски щати изначало отхвърляше да бъде тестван, само че на 14 март най-накрая съобщи, че не е инфектиран.

По данни на американския университет "Джонс Хопкинс " в Съединени американски щати са открити над 18 500 инфектирани от ковид, а умрелите са минимум 227 души.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1744 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1744  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР