Сътрудник на Алексей Навални призова ЕС да отвърне на присъдата

...
Сътрудник на Алексей Навални призова ЕС да отвърне на присъдата
Коментари Харесай

Сътрудник на Навални към ЕС: Преследвайте парите на Путин

Сътрудник на Алексей Навални прикани Европейски Съюз да отвърне на присъдата - затвор, на съветския опозиционер, като "преследва парите " на съветския президент Владимир Путин, съобщи Франс прес.

Леонид Волков, който живее в Литва, е провел президентската акция на Навални през 2018 година

Алексей Навални неведнъж е упреквал президента Путин в персонално обогатяване за сметка на съветските данъкоплатци. Той съобщи, че замък на стойност 1 милиард английски лири е издигнат за Путин от олигарсите по Черноморието, написа "Дейли мейл ".

Волков съобщи във видеоразговор, че чака затварянето на съветския опозиционер да усили известността му и рецензиите към Кремъл.

Хвърлянето на Навални в пандиза беше "част от тактиката ни ", сподели сътрудникът на съветския опозиционер. Той е по отношение на европейски държавни управления и институции за възможни нови наказания против Русия.

"Аз съм, по този начин да се каже, външният министър на Навални. Стратегията би трябвало да е да се преследват парите. Има доста пари на Путин в Европа ", сподели Волков.

Ответните дейности "трябва да се съсредоточат върху тези пари. Преследването на тези пари, конфискуването на активите на най-близките другари на Путин, съдружниците, олигарсите на Путин ", сподели той.

Волков съобщи, че управлява към 180 души в 40 офиса на опозиционното придвижване на Навални в Русия и че продължава подготовката за парламентарните избори през септември.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР