“Сътрудничеството между Москва и Берлин е било прекъснато от взривовете

...
“Сътрудничеството между Москва и Берлин е било прекъснато от взривовете
Коментари Харесай

Владимир Путин: Сътрудничеството между Москва и Берлин е прекъснато от взривовете на “Северен поток”

“Сътрудничеството сред Москва и Берлин е било прекратено от гърмежите на “Северен поток ” през септември 2022 година, предава “Ройтерс ”.

Путин направи своя коментар, до момента в който приемаше акредитивните писма на повече от 20 нови задгранични посланици в Русия, в това число тези на Германия и Англия, на гала в Кремъл.

“Сегашното замразено положение на връзките на Германия с Русия – и това не е по наша самодейност, желая да подчертая – е неизгодно. Неизгодно е както за нас, по този начин и за вас, само че изключително, съгласно мен, за Германия ”, сподели Путин.

Енергетиката постоянно е била привлекателна област за двустранно съдействие ”, сподели той. “Това съдействие беше безусловно прекратено от саботажа на тръбопроводите “Северен поток ”.

Сътрудничеството сред Москва и Берлин

Русия упрекна Съединени американски щати, Англия и Украйна за гърмежите на газопровода. Всички те отхвърлиха да са забъркани.

Путин също сподели в понеделник, че се надява връзките сред Москва и Лондон да се подобрят.

“Да се ​​надяваме, че обстановката ще се промени към по-добро в полза на нашите две страни и нации ”, сподели Путин.

На втората година от войната за Украйна прозвучаха съдбовни думи от съветския водач

Русия е определила своя зложелател и това не е Украйна. Разбира се, в нашия западен „ информативен балон ” те ще бъдат подминати с безмълвие или изкривени, напомня Safenews.

В нашия западен мейнстрийм войната за Украйна се изяснява еднопосочно, едноизмерно, просто, да не кажа вулгарно. Ние не се опитваме да разберем аргументите за протичащото се, преминавайки напряко към опростени оценки на случилото се на 22 февруари 2022 година Ние не проучваме аргументите, заради които се е случило.

Още вести четете в категория Свят.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР