Сатиричният театър посреща 65-ия си рожден ден с почит към

...
Сатиричният театър посреща 65-ия си рожден ден с почит към
Коментари Харесай

Сатиричният театър посреща 65-ия си рожден ден с отличия за най-добрите в жанра

Сатиричният спектакъл посреща 65-ия си рожден ден с респект към великата Татяна Лолова, премиера и оценки за най-хубавите в сатиричния род.

Дълго отлаганият театър “Сатирично кабаре - място за похвали и оплаквания” и премиите " Златен Кукерикон " се събират в празничната вечер.

Те са от рода на хвърчащите хора. Заредиха и заразиха с усмивки и сила генерации от двете страни на сцената. Кресло номер 1 на звездния ред от през днешния ден носи името на любимката на публиката - Татяна Лолова. Актрисата е първата публично назначена в новоформираната натрупа на Сатиричния спектакъл през 1957г.

" Това са някакви такива магии и би трябвало да обичаме и почитаме и да им даваме вксичко. Таня беше подобен магьосник, който заразяваше към себе си. Даваше смисъл и наличие на най-елементарните случки ", разяснява Калин Сърменов - шеф на Сатиричния спектакъл.

QR код ще отключва информация за функциите, биографияята, фотоси за огромните актьори. Щастливият фен, който седне на кресло номер 1, ще разбере или ще си напомни, че първата роля на Таня Лолова на тази сцена е Фосфорициращата жена в " Баня ". Завладява публиката в Сатиричиня спектакъл с облиците в " Щастлиив дни ", " Рожден ден ", " Когато розите танцуват ", " Пет бременни пиеси ". Последната й роля тук е в " Шпионажът по време на каменната епоха или Гущерчето ". Татяна Лолова е от дребното актриси, за които има особено основани пиеси и функции.

" На мен това ми се желае да е образец, да го превърнeм в образец. И другите да то напарвят, зада знаят, че нищо не стартира с нас и нищо не свършва с нас ", разяснява Калин Сърменов - шеф на Сатиричния спектакъл.

Мисията на първите продължава и довечера - с премиите Златен Кукерикон, премиерата на " Сатирично кабаре - място за похвали и недоволства ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР